Υποστήριξη

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης είναι η υπερηφάνεια της Real Water. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι απόλυτα καταρτισμένοι πάνω στον τομέα καθαρισμού του νερού. Η Real Water, πραγματοποιώντας τακτικά χημικές αναλύσεις, γνωρίζει τη ποιότητα του νερού των δικτύων σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, προτείνοντας κάθε φορά, την βέλτιστη λύση για το νερό που πρέπει να πίνετε.

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Επικοινωνήστε μαζί μας και ο ειδικός της εταιρίας μας θα έρθει σε σας για να μελετήσει τις τεχνικές συνθήκες. Η εμπειρία μας από το 1997 στο καθαρισμό του νερού θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το βέλτιστο σύστημα καθαρισμού νερού σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση που έχετε με σχεδόν μηδαμινό ημερήσιο κόστος.

Παράδοση και εγκατάσταση

Ο εκπαιδευμένος τεχνικός μας θα παραδώσει και θα εγκαταστήσει το σύστημα φιλτραρίσματος που έχετε επιλέξει, στο χώρο σας, εντός ολίγων ημερών και θα σας εξηγήσει πλήρως την λειτουργία του, γλυτώνοντας τα έξοδα μεταφορικών και υδραυλικών .

Υπενθύμιση και εργασίες αντικατάστασης

Τι γίνεται αν δεν θέλετε να θυμάστε τη σωστή ημερομηνία αντικατάστασης των φίλτρων σας και ποια από αυτά πρέπει να αλλάξετε; Η αλλαγή των φίλτρων σας μπορεί να μετατραπεί σε ταλαιπωρία;
Η Real Water αναλαμβάνει, με την συγκατάθεση σας και μόνο, να σας ειδοποιεί κάθε φορά τηλεφωνικώς κλείνοντας ένα βολικό, για εσάς, ραντεβού στο χώρο σας με τον εξειδικευμένο τεχνικό μας.
Η συντήρηση και η αντικατάσταση των φυσιγγίων του φίλτρου νερού σας δεν είναι μια απλή αλλαγή φίλτρων, όπως συνήθως γίνεται. Απαιτεί γνώση, υπευθυνότητα και διαρκή έλεγχο.

Οι εργασίες που προσφέρουν οι τεχνικοί της Real Water,
κατά την αντικατάσταση των φίλτρων
και την συντήρηση του μηχανήματος σας είναι οι εξής :

Εφ’ όρου ζωής εξυπηρέτηση

Η συνεργασία μας δεν τελειώνει στην αγορά! Από την στιγμή που μας εμπιστευτήκατε για το νερό που πίνετε και χρησιμοποιείται, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει σε οποιαδήποτε ανάγκη το συντομότερο δυνατό.

Εγγύηση Real Water

Σε όλα τα φυσίγγια που θα αντικατασταθούν από τους τεχνικούς μας κατά την διάρκεια της συντήρησης, η Real Water δίνει ένα (1) χρόνο εγγύηση.