Εμπιστευθείτε τις γνώσεις μας...

Η εταιρεία REAL WATER δραστηριοποιείται στις τεχνολογίες επεξεργασίας νερού από το 1997. Με καταστήματα σε Πάτρα (Αχαΐα) και Τρίπολη (Αρκαδία) στην Πελοπόννησο, προσφέρουμε φίλτρα νερού και ψύκτες νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Τα προϊόντα μας, φέρουν πιστοποιήσεις αξιοπιστίας από παγκόσμιους οργανισμούς.

Η πολυετή εμπειρία μας στην ποιότητα του νερού δικτύου της κάθε περιοχής, καθώς και στις μεθόδους επεξεργασίας του, μας επιτρέπει να προσφέρουμε στο καταναλωτικό κοινό το ιδανικό σύστημα για τη φίλτρανση του νερού.

Σκοπός μας είναι να γνωρίζουν οι καταναλωτές ακριβώς τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να καταλάβουν γιατί χρειάζονται ένα φίλτρο νερού και τις κατακρατήσεις που μπορεί αυτό να πραγματοποιήσει.

Σε ένα περιβάλλον που όλοι κινδυνολογούν και οι καταναλωτές αισθάνονται ευάλωτοι στις συνεχείς αλλαγές, εμείς βρισκόμαστε στη διάθεσή τους να τους λύσουμε κάθε απορία και να τους βοηθήσουμε να επιλέξουν την κατάλληλη τεχνολογία. Προσφέρουμε τη δυνατότητα ενημέρωσης πάνω σε παγκόσμιες έρευνες για την ποιότητα του νερού.

Οι γνώσεις μας στις νεότερες παγκόσμιες τεχνολογίες ανανεώνονται συνεχώς με προσωπική έρευνα και φυσική παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια.

Γνωρίζουμε το αντικείμενό μας

Γνωρίζουμε το αντικείμενό μας και αυτό είναι το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

Το πόσιμο νερό αποτελεί θέμα υγείας. Αναλαμβάνουμε την ευθήνη να ενημερώσουμε όσο πιο σωστά γίνεται τους καταναλωτές για να νιώθουν σίγουροι για το σύστημα που έχουν επιλέξει.

Η ευθύνη μας βέβαια δεν σταματά εκεί. Μέρος της εταιρικής μας ταυτότητας είναι και η ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού για τα παγκόσμια προβλήματα στην κατανάλωση νερού και πιο συγκεκριμένα στα θέματα λειψυδρίας. Εταιρική μας ευθύνη είναι η προώθηση των τρόπων εξοικονόμησης νερού και η ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για τέτοιες ενέργειες.

Με πάθος για τη δουλειά μας και αγάπη για την εταιρεία μας, όραμά μας είναι να βοηθήσουμε τον κόσμο να ζει καλύτερα πίνοντας καθαρό νερό.

Σκοπός μας είναι να πίνετε εσείς και η οικογένειά σας, απόλυτα ασφαλές και καθαρό νερό.

Γιατί το καθαρό νερό δεν είναι επιλογή, είναι ανάγκη.

Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας και θα ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε μαζί σας.

Με εκτίμηση
Γιώργος Μπαράκος
Χριστίνα Μπαράκου